Background

ONTDEK ONZE MOGELIJKHEDEN

Realtime statistieken
 

Volg de verkoop op de voet, met Bitscan kun je alle gegevens van de kaartverkoop inzien. Ook is een Google Analytics integratie mogelijk! 

Uitgebreide toegangscontrole

Of je nu 100 of 10.000 gasten binnen wil laten, Bitscan heeft de juiste middelen om de entree soepel te laten verlopen. Van scan app tot draadloos netwerk! Meer weten, klik hier. 

Laagste Kosten
 

Bitscan.net is met een service fee van maar 50 cent per ticket, de goedkoopste ticketing service provider van Nederland!
 

Voor elk soort evenement een oplossing

 • Kleine evenementen

  Uitbetalingen
  Bitscan.net betaalt de entree inkomsten uit wanneer jij wilt. Of dit nu wekelijks, maandelijks of op afgesproken momenten is.

  Toegangscontrole
  Tickets kunnen gemakkelijk aan de deur gecontroleerd worden door onze scan app. Voor evenementen met meer dan 200 bezoekers is het mogelijk om gratis een usb barcodescanner te lenen.

  Uitgebreide support
  Ook voor kleine evenementen staat ons support team altijd klaar! Je kan je account manager altijd bellen of appen met je vragen.

 • grote evenementen

  Uitgebreide toegangscontrole
  Bij grote evenementen is het van belang dat bezoekers vlot naar binnen kunnen. Voor elk type evenement hebben we een passende entree oplossing. Lees meer

  Koppeling met eigen Payment Provider
  We kunnen alle payment providers eenvoudig integreren in ons systeem. Op deze manier ontvang je altijd direct de entree inkomsten op je eigen rekening. Vraag naar de mogelijkheden!

  Uitgebreide Analytics & advertisement
  We beschikken over de juiste tools en kennis om de marketing van je evenement een boost te geven. Lees meer

 • oplossingen op maat

  Elk evenement is uniek. Onze programmeurs helpen je graag om uw event tot een succes te maken.
  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Screenshot

Volledige controle over alle bezoekersgegevens

De bezoekersgegevens zijn altijd van jouw, de organisator. Bitscan.net biedt uitgebreide tools om deze data te analyseren en te exporteren. 

Download de gegevens uit de cloud, wanneer je wilt

Met één druk op de knop heb je al je bezoekersdata geëxporteerd naar Excel.

Vergelijk data van verschillende evenementen

Vergelijk eenvoudig de verkoopgegevens van al je evenementen. Zo zie je of je op schema ligt met de kaartverkoop. 

Screenshot

Webshop

Eenvoudig aan te passen in de kleuren van je huisstijl

Door het strakke maar simpele ontwerp past de webshop in  het design van elke site. Onze webshop is te integreren op iedere website, uiteraard kunnen we je helpen bij de integratie.

Screenshot

Aanpasbare tickets

Tickets zijn eenvoudig aan te passen aan je huisstijl. Zowel op de papieren tickets als in de Apple Wallet tickets is een grote afbeelding te plaatsen.

image

De ervaring begint bij de deur

De toegang tot je evenement is de eerste indruk die je bezoeker krijgt. De professionele toegangscontrole van Bitscan.net kan met gemak duizenden bezoekers per uur controleren. 

Altijd realtime inzicht in de bezoekersaantallen

Met onze uitgebreide scan kits heb je altijd inzicht in wat er bij de toegangscontrole gebeurd. Onze professionele scanners staan in verbinding met ons eigen netwerk, zo weten we zeker dat de tickets altijd gesynchroniseerd worden. Onze scanners zijn er op gebouwd om altijd te blijven werken. Zelfs als de stroom uitvalt kunnen onze scanners door scannen. 

Het gebruik van de draadloze scan kit is gratis voor evenementen met meer dan 1000 verkochte tickets.

Uitgebreide mogelijkheden

Adworks & Facebook tracking pixel

Door een nauwe integratie met Facebook en adworks zijn geavanceerde marketing campagnes mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om reclame te laten zien aan bezoekers die de shop bezocht hebben, maar nog geen ticket hebben gekocht.

Mailing mogelijkheden

Bitscan.net maakt het mogelijk om je bezoekers eenvoudig te mailen. Stuur op de dag van het evenement een laatste mail met praktische informatie, met Bitscan.net kun je meteen nog een keer de aangeschafte tickets meesturen. 

Of mail bezoekers die de afgelopen editie een kaartje hebben gekocht, maar dat deze editie nog niet hebben gedaan. 

Google Analytics integratie

Door onze koppeling met Google Analytics kun je eenvoudig in je eigen analytics account alle gegevens zien. Waar komen bezoekers vandaan? Worden er meer kaartjes via Facebook of via de site verkocht? Wat is de conversion rate? Onze koppeling geeft op al deze vragen antwoord. 

Ticket bezorg notificaties

Ontvang automatisch een melding wanneer een ticket niet aan de ontvanger geleverd kan worden. Zo kun je je klanten snel helpen wanneer ze een verkeerd email adres hebben ingevuld. 

Schaalbare servers

Bitscan.net is gebouwd om mee te schalen met het aantal bezoekers. Duizenden tickets per seconde verkopen? Ons systeem doet dat met gemak!

Extra mogelijkheden

Een functie nodig die hier niet tussen staat? Onze toegewijde programmeurs helpen je graag om al je wensen te realiseren. Zo hebben we onder andere koppelingen gemaakt met ledenlijsten en zelfs een complete loper volg pagina voor een hardloop evenement.

Background Image

Al overtuigd? Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan!

Vraag demo aan